Live Video Streaming

VideoNetEyes™

Live video streaming fra dit kørende personale direkte ind i alarmcentralen

 

VideONetEyes™ er en fælles platformsbetegnelse til transmission, overvågning og optagelse af live video fra smartphones 

”Forestil dig at du kunne sidde i dit kontrolrum eller driftscenter og øjeblikkeligt modtage live video feeds fra smartphones og tablets, uanset hvor de befinder sig –  bare sprød klar live action – det er hvad VideONetEyes ™ kan give dig”

Kropsbårne kameraløsninger er blevet testet af flere landes politienheder for at komme den stigende vold mod politiet til livs. Disse test har vist sig så positive at kropsbårne kameraløsninger i dag en en naturlig del af dagligdagen for flere amerikanske staters politistyrker og det samme er nu gældende i Storbritanien. Politi- og  beredskabsenheder og andre private aktører i Sverige, Norge, Danmark  og andre lande afvikler ligeledes test med forskellige kropsbårne kameraløsninger der skal forebygge eventuelle overfald mod styrker og kontrollører der arbejder i felten. I Sverige testes VideONets EyezOnDuty løsning lige nu af politiet og beredskaberne. Seneste presse om kropsbårne kameraløsninger.

Hvad er VideoNetEyes™

 • Det er en fælles platformsbetegnelse der har 3 specifikt målrettede produktområder der alle kan ændre spillereglerne for overvågning.
 • Det er et koncept, der vil revolutionere den måde som sikkerhedsfirmaer og f.eks. servicemontører og andet operativt personale arbejder på.
 • Mængden af kameraer der er til rådighed for input af situationsdata stiger med en stor faktor.
 • Der er ikke behov for investeringer i remote hardware.
 • Kameraets placering er i sagens natur designet bevægeligt og mobilt i stor skala og kan stort set nå ud til enhver lokation.
 • En regional eller national sikkerhedsorganisation kan distribuere den pågældende app til sine borgere og øge antallet af ”øjne” i samfundet til nær uendeligt.

Som proof of concept har vi med VideONet produktificeret tre løsninger,  EyesOnSite™, EyesOnDuty™ og CitizenEyes™

Alle VideONetEyes ™ apps kan tilpasses til enhver organisations eller firmas logo og modtagerservice/platform og kan installeres fra lokal download eller fra almindelige app tjenester (IOS eller Android). Live video transmission starter med et enkelt klik i appen eller på en separat bluetooth knap/enhed der diskret kan placeres i lommen.

EyesOnSite™ konceptet består af en eller flere servere, der kan tilgås på det lokale trådløse netværk eller via det mobile datanetværk. Servicen lytter efter og godkender forbindelser med forespørgende smartphone apps. Når tilsluttet registreres streaming video-feed og sendes live sammen med senderens transmitter ID til enhver operatørstation der er logget på EyesOnSite ™.

EyesOnDuty™ konceptet har udover det beskrevne ovenfor endvidere muligheden for at spore afsenderen på et kort for mobile positionsbestemmelsestjenester og skaber et uendeligt større overvåget arbejdsområde.

CitizenEyes™ koncept tilføjer muligheden for, at enhver borger kan hente appen og sende live video fra ulykker eller hændelser, som de er vidne til. CitizenEyes™ konceptet har positionering og tilføjer også mulighed for at få EID fra den sendende enhed samt blokere for misbrug.  De EyesOnSite™ operatørstationer der anvendes er Windows arbejdsstationer med en eller flere monitorer eller hel videovæg. Indgående feeds præsenteres i et multi-view skærmbilled i indkommende rækkefølge. Den optagede video er tilgængelig umiddelbart efter transmission.

Læs mere om de enkelte apps ved at klikke på fanerne nedenfor.

EyesOnDuty™ er er et helt nyt plug ’n play system udviklet til transmission, overvågning og optagelse af live video fra mange smartphones over det Mobile Data Netværk.

Fordele med EyesOnDuty™

 • Kontrol- og alarmcentraloperatører kan øjeblikkeligt modtage video feeds fra tilknyttet stab i felten og deres smartphones hvilket styrker situationsbilledet og sikrer dermed mere kvalificeret håndtering.
 • Kryptiske forklaringer og dyre misforståelser undgås ved blot at modtage sprød og klar live action.
 • Live video transmission starter med et enkelt klik i appen eller på en separat bluetooth knap/enhed, der diskret kan placeres i lommen.
 • EyesOnDuty™ Appen kan tilpasses til enhver organisations eller firmas logo og modtagerservice/platform og kan installeres fra lokal download eller fra almindelige App tjenester (IOS el. Android).
 • Hjælpe API giver oplysninger om ID, tid og positionsdata i feed kilden der muliggør placering og visning i et GIS kortsystem. (ikke inkluderet i EyesOnDuty ™ systemet).
 • Store besparelser i forhold til kendte, traditionelle, kropsbårne kameraløsninger.

Forlang mere information eller demo af EyesOnDuty™

Kontakt os

Kontakt os

10 + 10 =