Nødkaldsalarmer

Komplette nødkalds- og omsorgsløsninger

kontakt os

Nødkald og omsorgsløsninger

Baseret på Safecon Care leverer vi skræddersyede nødkaldsalarmcentralløsninger til kommuner, ældre- og plejehjem, som f.eks. den vi har leveret til SOS International (Nu DORO Care) beskrevet unde case fanen, og øger vores tilstedeværelse i omsorgs-, pleje- og sundhedssektoren.

Vi har indgået et samarbejde med NEAT om forhandling og support af deres nødkaldsudstyr og omsorgsløsninger på det danske marked. NEAT er Europas førende producent af nødkaldsapparater og nødkaldsløsninger til plejesektoren. Samarbejdet sætter os i stand til at tilbyde dele af eller komplette nødkalds- og omsorgsløsninger til såvel store som små installationer med eller uden et offentligt udbud.

 

 

Hvis I som kommune ønsker en mere avanceret løsning tilbyder vi Safecon Access IoT nødkalds- og sensor Alarm- og overvågningsplatform.  Løsningen kan opsamle alle data fra sensorer og tilknyttet udstyr, herunder alle nødkaldsapparater og tilknyttede alarmgivere. Vi har udviklet denne løsning der sikrer, fx en kommune, et fremtidssikret system der på intelligent vis anvender lagret data til at lette og optimere servicen forbundet med hverdagens rutiner for borgerne, hvad enten det er på plejecentret, eller hos den enkelte borger i eget hjem.

 

 

Kontakt os

Kontakt os

Kontakt os

4 + 2 =