Nødkaldsalarmer

Komplette nødkalds- og omsorgsløsninger

kontakt os

Nødkaldsløsninger til Plejehjem og Hjemmeplejen

Baseret på Safecon Vagtcentral og/eller Neats nødkaldsløsninger leverer vi skræddersyede nødkaldsløsninger til plejehjem og hjemmeplejen,  som f.eks. leveret til Slagelse Kommune, Lyngby Kommune og til SOS International (Nu DORO Care) beskrevet unde case fanen, og øger vores tilstedeværelse i plejesektoren.

Vi har indgået et samarbejde med NEAT om forhandling og support af deres nødkaldsløsninger på det danske marked. NEAT er Europas førende producent af nødkaldsapparater og nødkaldsløsninger til plejesektoren. Samarbejdet sætter os i stand til at tilbyde dele af eller komplette nødkalds- og omsorgsløsninger til såvel store som små installationer med eller uden et offentligt udbud.

 

 

Hvis I som kommune ønsker en mere avanceret løsning tilbyder vi Safecon Access IoT nødkalds- og sensor Alarm- og overvågningsplatform.  Løsningen kan opsamle alle data fra sensorer og tilknyttet udstyr, herunder alle nødkaldsapparater og tilknyttede alarmgivere. Vi har udviklet denne løsning der sikrer, fx en kommune, et fremtidssikret system der på intelligent vis anvender lagret data til at lette og optimere servicen forbundet med hverdagens rutiner for borgerne, hvad enten det er på plejecentret, eller hos den enkelte borger i eget hjem.

 

 

Kontakt os

Kontakt os

Kontakt os

14 + 12 =