fbpx

PRODUKTER

Nødkald af høj kvalitet fra NEAT  – Det sikre valg for fremtiden

VORES PRODUKTER

For at udvide vores værditilbud til bl.a. kommunerne og andre aktører der indkøber nødkaldsløsninger til plejeområdet tilbyder vi, udover vores vagtcentralsystem SafeconCare, også et omfattende program af nødkaldsudstyr fra bl.a. NEAT Electronics AB, en af Europas absolut førende producenter af nødkaldsanlæg og tilhørende monitoreringsløsninger. Vi tilbyder også andre special alarmsendere fra fx firmaet KNOP samt et program af anerkendte og driftssikre tracking devices fra svenske MiniFinders.

SAFECON PLATFORMEN 

Safecon software systemet er en alarmbehandlings- og monitoreringsplatform raffineret og tunet til perfektion og stabilitet over mange års service, der aldrig i dens levetid har været ude af drift.

Safecon platformen leveres med et stort udbud af egenskaber og funktionaliteter som for mange kunder vil være for omfattende i forhold til deres konkrete behov. Derfor leveres platformen nedskaleret til netop de efterspurgte behov, f.eks. til din omsorgs- og nødkaldsløsning, skoleovervågningsløsning, en fjernbygnings-monitoreringsløsning eller en løsning til en større alarm- eller kontrol central der efterspørger stort set alle de egenskaber som Safecon tilbyder. Længere nede på siden kan du læse mere information om de forskellige Safecon produkter målrettet forskellige kunder og brancher.

Safecon Light

Safecon Light er vores mindste og såkaldte fast konfigurerede systemer, som leveres som Mini, Small, Medium eller Large. Disse systemer kan ikke udvides, men kan godt opgraderes mod betaling af merprisen. Light systemerne er specielt egnet til opstart af alarm- eller kontrolcentral,  virksomhed der ønsker at samle og monitorere signaler/alarmer fra flere systemer;  f.eks. komfort og energistyringssystemer (CTS og BMS) samt adgangskontrollen, indbrudssikringen, brandalarmsystemet samt TV overvågningen. Denne type løsning kobles op til virksomhedens/institutionens egen 24/7 vagtcentral og tilbyder drift- og vagtpersonalet at samarbejde om alarmhåndtering, også uden for arbejdstid.
Safecon Light systemerne kan købes eller licenseres fra kun 2.500 kr per måned inklusiv support og vedligehold.

Safecon skalerbarhed 

Vores største alarmcentral systemer, Safecon Expandable, kommer som opstart med minimum 5.000 eller 10.000 kunder og 5 brugere på systemet og kan, som navnet antyder, udvides efter behov. Safecon Expandable er egnet til den større alarm- eller kontrolcentral der dels efterspørger stort set alle de systemegenskaber og integrationsmuligheder som vi tilbyder og dels til centralen der har behov for at udskifte sit nuværende system til et tidssvarende fremtidssikret system.

Kontakt os og lad os tale om dine konkrete behov for styring og overvågning.

Safecon alarmcentral softwaren kombinerer vedvarende dokumenteret driftssikkerhed og skalérbarhed med innovativ teknologi. Safecon udgør selve hjertet på alarmcentralen og er med en unik arkitektur specifikt designet til at opfylde sikkerhedsbranchens høje krav til driftssikkerhed og kommerciel ROI.

Kontakt os for at drøfte jeres monitoreringsbehov

Safecon bruges på små alarm- og kontrolcentraler med kun et par operatører der betjener kun ca. 100 kunder samt på de største med måske op til 150 samtidige operatører der betjener over 100.000 kunder.  Der er ikke nogen nedre eller øvre grænse.

Hvis du har planer om at udskifte dit nuværende alarmcentral software, åbne en ny Alarm- eller kontrolcentral, anbefaler vi at du kontakter os for at drøfte dine monitoreringsbehov eller spørg blot efter mere information.

Kontakt os

Kontakt os

14 + 15 =