ALMA

ASSISTERET LEDELSESSYSTEMER

  • Krypteret kommunikation – Al trafik mellem skyen og gatewayen er krypteret.

     

  • Kodeordbeskyttet – Professionelle kan vælge deres adgangskode for at logge ind og undgå fejl og informationslækager.

     

  • Sikker infrastruktur – Kontrolleret adgang til ALMA systeminfrastruktur og information.

     

  • Let parring – Parring af en ny telefon er hurtig, enkel og kan udføres af lokalt personale uden udbyderens indgriben.

Skybaseret alarmstyring via APP

Med ALMA kan et hurtigt funktionelt alarmstyringssystem opsættes hurtigt og nemt. For eksempel modtager cloud -løsningen radiosignaler fra SMILE og videresender dem til smartphones med ALMA -appen.

FEATURES OG FUNKTIONER

Care Management Portal (CMP): Fjernadministration af enheder, nem styring af smartphones efter grupper, overvågning af smartphones i realtid, opdateringer og konfiguration af smartphones på afstand og smartphones rapporterer om fejlede alarmer.

Software as a service (SaaS): Lavere vedligeholdelsesomkostninger. Kunderne betaler for det, de bruger: Demoer, udstillinger, træning. Hurtigere implementeringer. Dækker den nødvendige installation. Kunder vil have fordel af softwareopdateringer gennemsigtigt.

Medbring din egen enhed: Professionelle kan bruge en enkelt enhed, både dedikerede enheder og smartphones, til alarmer, stemmekommunikation og adgang til andre informationssystemer.

Besvar opkald hvor som helst: Udvid dækning til fagfolk over lejligheder, pensionistbyer og små byer. ALMA letter administrationen af et netværk af plejecentre.
Flerkanals kommunikation: Udnytter WIFI, 3G/4G til data og GSM eller VoIP til stemmekommunikation.

ALMA er et topmoderne skybaseret alarmstyringssystem, der udnytter nulinstallation til hurtigere implementeringer og avanceret analyse af oplysningerne. Det inkluderer en ledsagende mobilapp, der bruger push -meddelelser til at implementere fulde alarm -arbejdsgange på farten. Derudover tillader ALMA den professionelle at etablere stemmekommunikation via GSM eller SIP.

Denne løsning er hovedsageligt beregnet til at blive brugt på plejehjem, hospitaler og gruppeboligmiljøer.

Let betjening

Signalerne, der udløses fra forskellige enheder, såsom SMILE, SMILE ID, 3-PUSH, D-POS, D-TREX osv., Sendes til ALMA via en gateway. ALMA -system sender meddelelser til ALMA -applikation installeret på smartphones.

Når appen er registreret i ALMA via en QR -kode, er det muligt at logge ind med en tidligere oprettet konto på systemet ved at indtaste brugernavn og adgangskode.

Værdifulde applikationer

Ved hjælp af NFC -tags og / eller BT -beacons kan operationer som tilstedeværelse / klar gøres, placering og døråbning kan udføres.