SMILE 

SMILE giver følelsen af sikkerhed og frihed af bevægelse med muligheden for udløse alarmer i tilfælde af en nødsituation.

SMILE ID

SMILE ID er velegnet til demente borgere der bevæger sig indenfor. SMILE ID sender alarm hvis en borger krydser en defineret zone eller Gate.

SMILE FALL

SMILE FALL registrerer fald, sender automatisk alarm, hvilket gør den til den ideelle sikkerhedsanordning til ældre og andre grupper, der er tilbøjelige til at falde i deres hjem

PUSH

PUSH er en trådløs opkaldsknap, der sender en alarm til et tilsluttet vagttelefonsystem ved et enkelt tryk på en knap

PUSH + PEAR

 PULL er en trådløs træksnor, der sender en alarm til et tilsluttet vagtelefonsystem ved et enkelt tryk på en knap.

PUSH + PULL

PULL er en trådløs træksnor, der sender en alarm til et tilsluttet vagtelefonsystem ved et enkelt tryk på en knap. Ud over den integrerede trækledning kan yderligere kablede opkaldsanordninger integreres i systemet.

PEAR BUTTON

PEAR er et stik med en stikforbindelse, som kan bruges til at forbinde eksterne enheder, f.eks. En PEAR – PUSH button.

PIR II

Den trådløse bevægelsesdetektor med intelligent døralarm PIR II registrerer personers inaktivitet og kan også pålideligt registrere sig som døralarm, uanset om en person har forladt et værelse eller ej.

PULL

Som en del af WALL – familien er PULL -ledningsafbryderen særligt velegnet til brug i plejesektoren: et tryk og et træk er nok til pålideligt at alarmere det tilsluttede nødopkaldssystem.

INKA

Det multifacetterede INKA hjælpeværktøj overvåger kontakter, der er tilsluttet via kabel.

IOR

IOR overvåger kablede komponenter og radiosignaler. Hvis IOR selv modtager et forudprogrammeret signal, udløser det output.

KEY

Med integreret radiomodtager og sender samt let tilslutning af eksterne enheder er KEY -nøglekontakten et ideelt alternativ til specielle applikationer inden for ambulant eller ambulant behandling.

EPI FREE

Med denne ekstremt flade og derfor knap mærkbare sensor kan epilepsipatienter overvåges bedre. Beskedintervallet kan indstilles mellem 10 sekunder og 90 minutter.

 

 

FLOOD DETECTOR

Oversvømmelse forårsaget af vandhaner, et blokeret toilet eller utætte VVS kan skabe potentielt farlige forhold, der kan føre til et fald. Alarmen udløses, når vand på gulvet omgår de to kontakter i bunden af oversvømmelsesdetektoren.

 

 

FLOOR

Med sin ekstremt tynde og meget pålidelige sensor er FLOOR særligt velegnet til overvågning af en højrisiko-patient: Hvis patienten rejser sig, udløses en alarm med det samme.

DOOR

Den pålidelige døralarm DOOR registrerer lukning og åbning af en dør og er derfor en væsentlig del af NEAT demenssystemet D-POS. 

ENURESIS SENSOR

Enuresis -sensoren er den perfekte løsning til at detektere en episode af inkontinens med komfort og diskretion.

EPI CARE 3000

Med EPI CARE 3000 epilepsisensoren kan gentagne bevægelser under alvorlige anfald og også lettere anfald under søvn registreres pålideligt. EPI CARE 3000 er særligt velegnet til babyer og små børn.

CO DETECTOR

CO DETECTOR giver tidlig advarsel om en betydelig stigning i CO i brugerens hjem.

D-POS II

D-POS II-systemet er en alsidig og meget tilpasselige teknologi til overvågning af vagter, brugere, zoner, døre, trapper osv. for at skabe et sikkert, fleksibelt og let håndterbart miljø for demensomsorgssektoren.

D-TECT SERIAL 

D-TECT SERIAL er en enhed designet til tovejs at kommunikere Neats radioøkosystem med alarmstyringssystemer som D-SERVER eller D-TECT Alarm via en seriel port. 

3PUSH

Med tre programmerbare knapper er 3PUSH især velegnet til at logge på og af på et plejeværelse. Alternativt kan 3PUSH bruges til at udløse et nødopkald eller tilslutte en ekstern enhed.

3PUSH + PEAR

Uanset om det er til registrering eller afmelding på et plejeværelse, udløsning af et nødopkald eller forenkling af tilslutning af eksterne enheder: giver den multifunktionelle opkaldsknap 3PUSH + PEAR stor fleksibilitet.

BED SENSOR

Den ultraflade og derfor umærkelige sengesensor BED er en ideel løsning til behandling af epilepsipatienter. Sensoren registrerer selv den mindste bevægelse og overvåger også hjerteslag og vejrtrækning.

SMOKE S LINK

Bliv advaret i god tid: I tilfælde af røgudvikling eller brand, advarer SMOKE S LINK med et akustisk og visuelt signal. Det velformede og kompakte hus passer ind i ethvert miljø.

TEMP LINK

Temperaturalarmen TEMP LINK advarer brugere om pludseligt stigende temperaturer, som ville opstå i tilfælde af brand. 

WALL FAMILY

WALL Family er en avanceret gruppe af enheder, der bruges til at sende alarmer, styre ganglys og aktivere elektroniske systemer styret af relæinteraktion.

WIOR

WIOR radiosenderboks gør det muligt at styre andre enheder ved hjælp af integrerede udgange, der transmitteres.