Kølealarmer

Løsninger til overvågning af signaler og alarmer fra kølerum og -montre

AK-Centralen driver en 24/7 bemandet alarmcentral der går i aktion når temperaturen på køleinstallationerne bevæger sig udenfor et defineret interval.

Vores kunde gennem mange år, AK-Centralen bruger Safecon platformen til at overvåge køleinstallationer og registrere kundedata fra 95% af alle regulatorer og kølekommunikationsinterfaces der er installeret i den danske dagligvarehandel. AK-Centralen driver en 24/7 bemandet alarmcentral, der går i aktion, når temperaturen bevæger sig udenfor et defineret temperaturinterval.

I samarbejde med AK-Centralen har vi udviklet specielle egenskaber og funktionaliteter til Safecon systemet der gør det muligt for dem at tilbyde skræddersyede og udgiftsbesparende kølealarms- og håndteringsløsninger til deres kunder, fra de mindste selvstændige butikker til de største dagligvarekæder.

 

Med AK-Centralen har vi gennem tiden udviklet mange specifikke drivere til at understøtte de forskellige køleregulator protokoller; ADAP-Kool-interface og lignende.

AK-Centralen har senest udvidet sit unikke forretningskoncept til bl.a. den svenske dagligvaresektor der nu introduceres til deres løsninger og services.

Klik her og læs mere om AK-Centralens værdier, tjenester og værktøjer.

Denne specifikke kølemonitoreringsløsning er et godt eksempel på Safecon platformens alsidighed til signalovervågning, som muligvis bliver en alarm, der kræver visse procedurer og handlinger.

Kontakt os, hvis du vil have et effektivt redskab der kan overvåge dine signaler og alarmer.

 

Monitorering

f

Temperatur vedligehold

Alarm håndtering

Kontakt os

Kontakt os

14 + 7 =