fbpx

Nyheder

Hold dig opdateret med de seneste nyheder fra Alcensoft

Alcensoft indleder samarbejde med en af Europas førende producenter af tryghedsløsninger 

5. august 2017

Vi har for at styrke vores værditilbud indenfor velfærdsteknologiområdet indledt et samarbejde med Neat Electronics AB om forhandling, integration og support af deres program på det danske marked. Neat er en af Europas absolut førende producenter af nødkaldsudstyr og løsninger til bl.a. hjemmeplejen og plejecentre.

Med vores egen store erfaring indenfor udvikling af software til alarmcentraler og vores generelle ekspertise omkring sikker alarmtransmission og nødprotokoller har vi et særdeles godt match med Neats hardware og overvågningsplatforme.
Desuden passer Neats og vores værdier godt sammen.  Vi har begge som mål at forsyne markedet med pålidelige produkter, der giver brugeren maksimal følelse af komfort og sikkerhed og desuden at tilbyde den bedste funktionalitet hvad angår omkostninger. Desuden tilbyder vi begge moderne produkter og løsninger, uden at gå på kompromis med funktionalitet, sikkerhed eller pålidelighed, til den bedst mulige pris. Og sammen vil vi kunne skabe nye og bedre nødkaldsløsninger for vores kunder.”

 

 

Alcensoft udstiller på Danske Beredskabers Årsmøde i DGI Huset – Vejle den 24-26 august – kom og møde os på stand #18 i Spektrum hallen

15. august 2016

Vi udstiller for første gang på De Danske Beredskabers Årsmøde i DGI Huset i Vejle fra onsdag den 24 august til fredag den 26. august kl 13.00. Kom og mød os på stand 18 i Spektrum og få en snak om hvordan vi kan hjælpe med at løse dine behov for alarmbehandling. eller kom bare forbi for at hilse på Jacob og Claus. Se programmet her

 

RISCO VUpoint IP kamera platform er nu fuldt integreret i Safecon alarmcentral systemet

16. marts 2016

Vi styrker vores tilstedeværelse på markedet for intelligente video alarmer og søger løbende at understøtte alamcentralers behov for at integrere deres systemer med de nyeste kameraløsninger i markedet.

Vi har integreret Risco Gruppens roste VUpoint IP-kamera Platform ind i Safecon alarmcentral softwaren der bl.a. bruges af  G4S og Sector Alarm i forskellige lande.

Safecon systemet har nu fået tilføjet nye funktionaliteter  ved hjælp af video snapshots skabt af VUpoint IP-kameraer. Det relevante VUpoint kamera uploader billedserier fra Risco serveren til Safecon SQL databasen lige efter billeddannelsen.

Alarmcentral operatøren skal nu kun tilgå billeder direkte fra databasen i den kendte Safecon brugergrænseflade og undgår at skulle omkring Risco serveren, hvilket øger sikkerheden og fleksibiliteten i videosupport til alarmbehandlingen.

Den hidtidige tilgang via RISCO serverens filstrukter begrænsede datahåndteringen. Men den direkte adgang til databasen via Safecon giver nu kontrolrumsoperatøren avancerede muligheder for vedligeholdelse af data og hurtigere adgang til de relevante billeder.

Desuden har Alcensoft allerede en avanceret direkte integration fra Safecon til RISCO cloud med videoklip og snapshots der muliggør intelligent alarmhåndtering fra RISCO video kamera udstyr kombineret med data fra andre sensorer.

For yderligere information kontakt venligst
Alcensoft:                         Managing Partner, M.Sc.E.E., Maciej Gerard Krzesinski
Risco Group:                    VP Product Marketing, Avi Krainer
www.riscogroup.com

Højkvalitets Live Video via din Smartphone over 3G eller 4G datanetværket – skridtet videre end almindelige bodycams.

12. januar 2016

Alcensoft præsenterer VideONetEyes™der er et helt nyt system udviklet af vores svenske partner VideONet til transmission og overvågning af live video fra mange smartphones over Mobile Data Netværk.
Forestil dig at du kunne sidde i dit driftscenter, eller kontrolrum og øjeblikkeligt modtage live video feeds fra dine folk i felten og deres smartphones. Det er en stor fordel for din organisation/firma uanset om du driver en sikkerhedsstyrke eller stab af teknikere. Ikke flere kryptiske forklaringer og dyre misforståelser, bare sprød-klar live action – det er hvad EyesOnDuty™ leverer.

Alcensoft er udnævnt som ny dansk enedistributør af VideONetEyes™, herunder bl.a. EyesOnDuty konceptet specielt egnet til Beredskaber, politistyrker og vagtfimaer. læs mere her på hjemmesiden. Kontakt os for mere information og evt. en demo af systemet.

 

Integration til opslagssystemet Vision

3. januar 2016

Til vores norske kunde Alarm Brann Øst i Moss, har vi installeret en integration til deres nye opgraderede Vision opslagssystem. Integrationen sikrer en langt nemmere koordinering af kundedata og GPS kordinatornes visning på kort, som sikrer en endnu hurtigere alarmbehandling og udrykning.

 

Kontakt os

12 + 3 =