Nyheder

Hold dig opdateret med de seneste nyheder fra Alcensoft

Sønderborg Kommune installerer SafeconCare Vagtcentral software til Hjemmesygeplejen 

25. maj 2020

Sønderborg Kommune (SK) har valgt Alcensoft til at udskifte deres gamle og ikke længere servicerede  vagtcentralsystem til et nyt moderne serviceret system. SK får installeret Alcensofts nøglefærdige automatiske Vagt-centralsoftware SafeconCare som en ubemandet vagtcentral der automatisk forbinder borgers tryghedskald til nærmeste hjemmesygeplejers mobiltelefon. SafeconCare er udviklet til håndtering af en lang række alarmtyper, herunder håndtering af nødkald/tryghedskald og tekniske alarmer for en kommunes hjemmepleje.   
SafeconCare skal bl.a. kunne håndtere den installerede base af ældre fastnetbaserede-  og GSM nødkald med ældre alarmprotokoller fra Tunstall uden at disse nødvendigvis skal udskiftes på den korte bane. – Løsningen installeres som en 100% dualiseret vagtcentralløsning. 

 

Lyngby-Taarbæk Kommune Kommune vælger SafeconCare Vagtcentral software til Hjemmesygeplejen 

1. november 2019

Lyngby-Taarbæk Kommune (LTK) har valgt Alcensoft til at udskifte deres gamle og ikke længere servicerede Autronica vagtcentralsystem til et nyt moderne serviceret system. På baggrund af LTK’s krav vil Alcensofts nøglefærdige automatiske Vagt-centralsoftware SafeconCare blive installeret hos Lyngby Vagtcentral som er bemandet med operatører 24/7/365. SafeconCare er udviklet til håndtering af en lang række alarmtyper, herunder håndtering af nødkald/tryghedskald og tekniske alarmer for en kommunes hjemmepleje.  
SafeconCare skal bl.a. kunne håndtere den installerede base af ældre fastnetbaserede-  og GSM nødkald med ældre alarmprotokoller fra Tunstall uden at disse nødvendigvis skal udskiftes på den korte bane. – systemet skal på sigt integreres med Kommunens EOJ system NEXUS fra KMD. – Løsningen installeres som en 100% dualiseret vagtcentralløsning.

 

Vejle Kommune vælger Neats højkvalitets IP/4G tryghedstelefoner til Hjemmesygeplejen 

21. marts 2018

I en udbudsrunde om leverance af Tryghedstelefoner har Vejle Kommunes Hjemmepleje valgt Alcensofts Neat 4G 2-vejstale tryghedstelefoner til sine 1100 borgere.   

Som et led i den tryghedsskabende indsats ønskede Vejle Kommune (VK) derfor udskiftning af de nuværende analoge nødkaldeapparater til nye IP/4G nødkaldeapparater. VK ønskede en driftssikker løsning, der understøttede de digitale, velfærdsteknologiske muligheder, der udvikles løbende (fx muligheden for at sikre tovejskommunikation i en nødsituation samt for at tilkoble ekstra enheder). Løsninger, der alle kan bidrage til tryghed for borgeren i eget hjem og/eller medvirke til en mere optimal udnyttelse af medarbejderressourcer, og valget faldt på Neats kvalitetsprodukter.

Alcensoft skal sikre at alle borgernes nødkald fra de nye Neat 4G tryghedstelefoner kan skabe fejlfri kommunikation  med Vejle Kommunes operatører på Hjemmesygeplejens Vagtcentral. Herudover skal der leveres service, support, vedligehold og uddannelse i brug af tryghedstelefonerne og det medfølgende administrationssystem (Carephone Management Portal).

Alcensofts alarmbehandling bliver en del af Access IoTs økosystem 

18. marts 2018

Alcensoft har teamet op med Access IoT og er nu i stand til at tilbyde, f.eks. en kommune, en komplet avanceret IoT nødkalds- og sensor alarm- og overvågningsplatform baseret på deres gateway og IBM Watson/Bluemix palette.
Alcensofts nødkaldsløsninger passer perfekt ind Access IoT økosystemet, og denne integration kan opsamle alle data fra sensorer og tilknyttet udstyr, herunder alle nødkaldsapparater og tilknyttede alarmgivere.
Løsningen skal, udover at spare penge for en kommune, sikre deres borgere tryghed gennem driftssikker alarmtransmission, 2 vejs tale via tryghedstelefon og andre alarmgivere, empatisk dialog samt korrekt og hurtig behandling. Udover nævnte tryghed og vished om at kyndig hjælp er lige ved hånden får kommunen en fremtidssikret omsorgsplatform der på intelligent vis anvender lagret data til at lette og optimere servicen forbundet med hverdagens rutiner for borgere og plejepersonale.

Alcensoft indleder samarbejde med en af Europas førende producenter af tryghedsløsninger 

5. august 2017

Vi har for at styrke vores værditilbud indenfor velfærdsteknologiområdet indledt et samarbejde med Neat Electronics AB om forhandling, integration og support af deres program på det danske marked. Neat er en af Europas absolut førende producenter af nødkaldsudstyr og løsninger til bl.a. hjemmeplejen og plejecentre.

Med vores egen store erfaring indenfor udvikling af software til alarmcentraler og vores generelle ekspertise omkring sikker alarmtransmission og nødprotokoller har vi et særdeles godt match med Neats hardware og overvågningsplatforme.
Desuden passer Neats og vores værdier godt sammen.  Vi har begge som mål at forsyne markedet med pålidelige produkter, der giver brugeren maksimal følelse af komfort og sikkerhed og desuden at tilbyde den bedste funktionalitet hvad angår omkostninger. Desuden tilbyder vi begge moderne produkter og løsninger, uden at gå på kompromis med funktionalitet, sikkerhed eller pålidelighed, til den bedst mulige pris. Og sammen vil vi kunne skabe nye og bedre nødkaldsløsninger for vores kunder.”

Alcensoft udstiller på Danske Beredskabers Årsmøde i DGI Huset – Vejle den 24-26 august – kom og møde os på stand #18 i Spektrum hallen

15. august 2016

Vi udstiller for første gang på De Danske Beredskabers Årsmøde i DGI Huset i Vejle fra onsdag den 24 august til fredag den 26. august kl 13.00. Kom og mød os på stand 18 i Spektrum og få en snak om hvordan vi kan hjælpe med at løse dine behov for alarmbehandling. eller kom bare forbi for at hilse på Jacob og Claus. Se programmet her

 

RISCO VUpoint IP kamera platform er nu fuldt integreret i Safecon alarmcentral systemet

16. marts 2016

Vi styrker vores tilstedeværelse på markedet for intelligente video alarmer og søger løbende at understøtte alamcentralers behov for at integrere deres systemer med de nyeste kameraløsninger i markedet.

Vi har integreret Risco Gruppens roste VUpoint IP-kamera Platform ind i Safecon alarmcentral softwaren der bl.a. bruges af  G4S og Sector Alarm i forskellige lande.

Safecon systemet har nu fået tilføjet nye funktionaliteter  ved hjælp af video snapshots skabt af VUpoint IP-kameraer. Det relevante VUpoint kamera uploader billedserier fra Risco serveren til Safecon SQL databasen lige efter billeddannelsen.

Alarmcentral operatøren skal nu kun tilgå billeder direkte fra databasen i den kendte Safecon brugergrænseflade og undgår at skulle omkring Risco serveren, hvilket øger sikkerheden og fleksibiliteten i videosupport til alarmbehandlingen.

Den hidtidige tilgang via RISCO serverens filstrukter begrænsede datahåndteringen. Men den direkte adgang til databasen via Safecon giver nu kontrolrumsoperatøren avancerede muligheder for vedligeholdelse af data og hurtigere adgang til de relevante billeder.

Desuden har Alcensoft allerede en avanceret direkte integration fra Safecon til RISCO cloud med videoklip og snapshots der muliggør intelligent alarmhåndtering fra RISCO video kamera udstyr kombineret med data fra andre sensorer.

For yderligere information kontakt venligst
Alcensoft:                         Managing Partner, M.Sc.E.E., Maciej Gerard Krzesinski
Risco Group:                    VP Product Marketing, Avi Krainer
www.riscogroup.com

Højkvalitets Live Video via din Smartphone over 3G eller 4G datanetværket – skridtet videre end almindelige bodycams.

12. januar 2016

Alcensoft præsenterer VideONetEyes™der er et helt nyt system udviklet af vores svenske partner VideONet til transmission og overvågning af live video fra mange smartphones over Mobile Data Netværk.
Forestil dig at du kunne sidde i dit driftscenter, eller kontrolrum og øjeblikkeligt modtage live video feeds fra dine folk i felten og deres smartphones. Det er en stor fordel for din organisation/firma uanset om du driver en sikkerhedsstyrke eller stab af teknikere. Ikke flere kryptiske forklaringer og dyre misforståelser, bare sprød-klar live action – det er hvad EyesOnDuty™ leverer.

Alcensoft er udnævnt som ny dansk enedistributør af VideONetEyes™, herunder bl.a. EyesOnDuty konceptet specielt egnet til Beredskaber, politistyrker og vagtfimaer. læs mere her på hjemmesiden. Kontakt os for mere information og evt. en demo af systemet.

 

Integration til opslagssystemet Vision

3. januar 2016

Til vores norske kunde Alarm Brann Øst i Moss, har vi installeret en integration til deres nye opgraderede Vision opslagssystem. Integrationen sikrer en langt nemmere koordinering af kundedata og GPS kordinatornes visning på kort, som sikrer en endnu hurtigere alarmbehandling og udrykning.

 

Kontakt os

2 + 7 =