Kontakt os

Vi er klar til at besvare dine spørgsmål

Medarbejdere

Jacob Nielsen

Jacob Nielsen

Administrerende direktør, CTO, M.Sc.E.

Jacob er vores tech guru der har mere end 15 års erfaring indenfor forretningskritiske systemer med høje krav til drift og præstation. Jacob gik sammen med Jan og Maciejs team på Sirius IT og har siden 2010 været medejer af- og drevet Alcensoft A/S med  den mission at udvikle- og understøtte Safecon alarmcentral softwaren. Jacob har siden 2006 sideløbende arbejdet som konsulent med vedligeholdelse, support og projekter hos Søfartsstyrelsen i samarbejde med af regerings- og partnerlandemedarbejdere på alle niveauer. Med en bred og dyb forståelse af tekniske problemer kan Jacob identificere og rette andre end almindelige AM-opgave driftsproblemer. Jacob er ekspert i strategisk udvikling og infrastruktur, design-, programmerings- og tuning af databasesystemer som MS SQL Server, Oracle og Ingres. Udover dette er Jacob en habil bridge spiller der kender sin Long Hand, Pallooka, Ruff, Scotch, Sticks and Striped-Tailed Ape.

Maciej Krzesinski

Maciej Krzesinski

COO, Partner, M.Sc.E.E

Maciej har arbejdet i Jan Wernbergs teams siden 7-Technologies og frem, som projektleder og teknisk salgskonsulent, og var selvskreven partner i dannelsen af Alcensoft A/S. Udover at mestre discipliner som applikationsudviklings- og brugergrænsefladedesign, er Maciej vores Chief Operating Officer og senior projektchef.  Maciej har lang erfaring og alle de officielle og nødvendige tekniske striber og kurser samt en unik evne til at holde et køligt overblik over selv de største og mest komplekse projekter. Maciej er formand i HGI Volleyball Klub og når han spiller på sit eget hold i klubben er hans smash berygtet og frygtet. Maciej er i øvrigt den eneste af os, der taler flydende polsk.
Claus Højer Hansen

Claus Højer Hansen

CCO, BA

Claus er vores kommercielt ansvarlige med mange års salgs- og partnerskabserfaring og har arbejdet med virksomheder som Carlsberg, Nordisk Film, Interactive Television Entertainment samt etableret og drevet egen virksomhed, bl.a. computerspil og spilbaseret e-læring i virksomheden Netucating People. Claus har udviklet særlige kompetencer inden for networking, key account management, opsætning og pleje af salgskanaler nationalt og internationalt og partnerskabsudvikling i Alcensoft. Claus kender sin fodbold, er stadig aktiv og har i de helt unge dage spillet et par sæsoner på Skovbakkens 2. divisionshold som midtbanedynamo.

Jesper Fabricius

Jesper Fabricius

Software Engineer, M.Sc.E., Ph.D.

Jesper er software ingeniør og vores ubestridte mester i  driver- udvikling og support, når vores kunder har brug for at integrere nyt udstyr og protokoller til Safecon platformen. Jesper har arbejdet som udvikler hos 7-Technologies, Security Management Systems A/S, TietoEnator A/S, Sirius IT og nu Alcensoft A/S. Udover at være en del af Alcensoft familien  har Jesper en sund passion for Microbrews og den kulturelle scene i almindelighed.
Jan Wernberg

Jan Wernberg

Bestyrelsesmedlem, tidligere adm. dir.

Jan er nu gået på pension, men har fortsat en plads i bestyrelsen kvag hans medejerskab af Alcensoft.  Jan ønskede egentlig at studere historie, men hans talent fortalte ham noget andet og endte som civilingeniør med speciale i datalogi. Hos 7-Technologies har Jan arbejdet som chef for udviklingen med automatisering og SCADA-systemer samt alarmcentralsoftware til Falck Securitas. Siden da har det primært drejet sig om alarmbehandlingssystemer og især Safecon Platformen der er videreført i virksomheder som Security Management System A/S, TietoEnator A/S og Sirius IT. Jan var primus motor i et management buyout af alarmcentralsoftware divisionen fra Sirius og samtidig dannelsen af Alcensoft med sit hold, og gav denne niche det fokus den fortjente. Jan kender alt fra strategisk planlægning, projektstyring, databasedesign og programmering til neurale netværk. 

Adresse

Alcensoft A/S,  Firskovvej 6
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

Kontakt

Forretningsnr.      +45 2073 3410
Teknisk support   +45 2227 2010
E-mail:                    info@alcensoft.com

Alcensoft Denmark

Firskovsvej 6 2800 Kgs. Lyngby Denmark Phone: +45 22 27 20 10 E-mail: info@alcensoft.com

Kontakt os

10 + 2 =