Tryghedsløsninger

SafeconCare  – en hardwareleverandøruafhængig tryghedsløsning

SafeconCare – en åben hardwareleverandøruafhængig tryghedsløsning til plejehjem, bosteder og hjemmesygeplejen

Hvad er SafeconCare

Åbne platformsløsninger er en selvfølge i mange brancher, men på markedet for Tryghedsløsninger (også tit refereret til som nødkaldsløsninger) i Plejesektoren bruges fortsat oftest proprietære  totaltryghedsløsninger, også kaldet end-to-end platformsløsninger, hvor man som indkøber og bruger er nødsaget til at købe både hardware og software af samme fabrikat hos én leverandør for at få det hele til at fungere. Begrænsningen ligger i at disse end-to-end løsninger aldrig opfylder alle kunders behov. Kunders behov varierer og ændres over tid, og ingen enkelt producent har hverken kompetencer eller ressourcer til at støtte “alt”.

Som noget nyt i markedet for tryghedsløsninger tilbyder Alcensoft nu SafeconCare der er en driftssikker hardwareleverandøruafhængig tryghedsløsning (åben platformsløsning der anvender åbne standarder) til den danske plejesektor. SafeconCare sørger for at jeres plejekald fra borgerne hurtigt og effektivt modtages og distribueres til rette plejepersonale via apps for videre hjælp.

 

 

Hvor anvendes SafeconCare

SafeconCare er en gennemtænkt nødkaldsløsning og en sammenhængende nødkaldsløsning der kan anvendes på jeres plejehjem, bosteder og/eller i hjemmesygeplejen. SafeconCare løsningen kan installeres på plejehjem med valgfrie decentrale servere til Ø-drift og/eller centralt installeret i fx en kommunes servermiljø eller tilbudt af os som en Cloud løsning.  I hjemmesygeplejen kan løsningen bruges som jeres bemandede eller ubemandede vagtcentral. 

Hvad kræves af jer som samarbejdspartner og kunde

Det eneste krav til Hardware der ønskes tilkoblet SafeconCare tryghedsløsningen er at jeres indkøbte udstyr, f.eks. tryghedstelefoner,  skal kunne kommunikere via den digitale protokol Social Care Internet Protocol  (SCAIP), der i Sverige og Norge er den obligatoriske og i Danmark udbredte og foretrukne kommunikationsprotokol for automatiske nødkaldsapparater og alarmsendere.

 Klik dig videre nedenfor og læs mere….om vores tryghedsløsninger.  

Hjemmesygeplejen

Klik og læs mere om funktionalitet og de fordele man opnår med SafeconCare i jeres Hjemmesygepleje.

 

Plejehjem og bosteder

Klik og læs mere om funktionalitet og de fordele man opnår med SafeconCare til brug på plejecentre og bosteder. 

Kontakt os

Kontakt os

Kontakt os

8 + 7 =