Samarbejdspartnere

Vi arbejder med førende teknologipartnere for at kunne tilføre værdi til vores kunder

Logo

Senest har Alcensoft teamet op med Access IoT og er således i stand til at tilbyde, f.eks. en kommune, en komplet avanceret IoT nødkalds- og sensor alarm- og overvågningsplatform baseret på deres gateway og IBM Watson/Bluemix palette.
Alcensofts nødkaldsløsninger passer perfekt ind Access IoT ecosystemet, og denne integration kan opsamle alle data fra sensorer og tilknyttet udstyr, herunder alle nødkaldsapparater og tilknyttede alarmgivere.
Løsningen skal, udover at spare penge for en kommune og få en datadreven ældrepleje, sikre deres borgere tryghed gennem driftssikker alarmtransmission, 2 vejs tale via tryghedstelefon  og andre alarmgivere, empatisk dialog samt korrekt og hurtig behandling. Udover tryghed og vished om at kyndig hjælp er lige ved hånden får kommunen en fremtidssikret omsorgsplatform der på intelligent vis anvender lagret data til at lette og optimere servicen forbundet med hverdagens rutiner for borgere og plejepersonale.

 http://access-iot.com/

 

 

Logo_Neat_JPG_jpg

NEAT nødkaldsudstyr og løsninger er tilbage på det danske marked
For at styrke vores værditilbud indenfor velfærdsteknologiområdet har vi indledt et samarbejde med Neat Electronics AB om forhandling, integration og support af deres program på det danske marked. Neat er en af Europas absolut førende producenter af nødkaldsudstyr og løsninger til bl.a. hjemmeplejen og plejecentre. 

Med vores egen store erfaring indenfor udvikling af software til alarmcentraler og vores generelle ekspertise omkring sikker alarmtransmission og nødprotokoller har vi et særdeles godt match med Neats hardware og overvågningsplatforme.

Neats og vores værdier passer rigtig godt sammen.  Vi har begge som mål at forsyne markedet med moderne kvalitetsprodukter- og løsninger, der giver brugeren maksimal følelse af komfort, sikkerhed og den bedste funktionalitet hvad angår omkostninger. Desuden går vi ikke på kompromis med funktionalitet eller pålidelighed, til den bedst mulige pris. Og sammen vil vi kunne skabe nye og bedre nødkaldsløsninger for vores kunder.

https://neat-group.com/ 

 

 

MiniFinder-Logo-53h

Alcensoft og MiniFinder har indgået et samarbejde om dansk forhandling og servicering af deres state of the art kvalitetsprogram af  – GPS Tracking devices, overfaldsalarmer/Geofencing m.m.  Som beskrevet under vores produktfane  kan Minfinder trackerne anvendes i mange sektorer og understøtter bl.a. vores indsats overfor den kommunale hjemmepleje til egen alarmering eller til overvågning af borgere/patienter i eget hjem eller på plejehjem.

https://minifinder.dk/

 

 

guardtools-by-blue-mobile-systems-blue-on-transparent-tight

Blue Mobile Systems GuardTools system nu integreret med Safecon

GuardTools er verdensledende indenfor såkaldte Operations Support System (OSS), også kaldet job management systemer, skræddersyet til  sikringsindustrien. Det er også et system til brug for kvalitetssikring der skaber gennemsigtighed og opmærksomhed mellem sikringsudbyder og sikringskøber.

www.guardtools.com

 

PocketMobile_logo

Partnerskab med PocketMobile (nu en del af Trimple Group)

PocketMobile Communications AB er Nordens markedsledende softwareleverandør af mobile løsninger til virksomheder med egen vognpark eller mobile medarbejdere.

PreCom løsningen supplerer den eksisterende job- og udrykningsfunktionalitet i Safecon og er en almindelig udvidelse til sikkerhedsinstallationer. Sammen med PocketMobile ønsker vi at styrke Safecon som et produkt og give vores kunder nye muligheder.

https://smartdelivery.trimble.com/       www.pocketmobile.eu

 

RiscoGroup_logo

Partnerskab med Risco Group

RISCO Group er en anerkendt leder i markedet for globale sikkerhedsløsninger der designer, fremstiller og markedsfører end-to-end-sikkerhedsløsninger fra  private hjem, små- og store virksomheder til offentlige institutioner.

www.riscogroup.com/

 

IBM_logo

Partnerskab med IBM

Alcensoft har indgået et partnerskab med IBM, der har udviklet sofistikerede nye big data software, som kan udføre analytics og korrelation direkte på datastrømme. Denne software er integreret, og tilbydes som et modul til vores Safecon Alarmcentral Software og anvendes til intelligent billede dataanalyse og automatisk resultat- og afvigelsesgenerering, hvilket potentielt kan spare Alarm- og kontrolcentraler, kommuner og byer mange penge. Forlang mere information om dette nye unikke Safecon modul.

www.ibm.com

 

axiscommunications_logo

Axis Communication

Vi har indgået et samarbejde med svenskbaserede Axis Communications, der er verdensførende inden for intelligente kamerasikkerhedsløsninger. partnerskabet giver os bl.a. mulighed for at tilbyde vores Safeconkunder integration med Axis store program for nyskabende kameraløsninger og applikationer.

www.axis.com

 

milestonelogo_220

Milestone Solution Partner
Vi har udviklet en intelligent kamera alarmstyringsintegration til Milestone XProtect Video Management System Platformen, der arbejder problemfrit med vores Safecon Alarm Central Platform.

www.milestonesys.com

 

nexus_logo

Nexus
Vi har indgået et samarbejde med den svenske baserede Nexus Group, der er specialiseret i at integrere deres forskellige identitetsløsninger til flere og flere adgangskontrolsystemer. Den helt nye Nexus – Safecon integration kunne arbejde godt sammen med dit næste adgangskontrolsystem.

www.nexusgroup.com

 

download (1)

Microsoft
Vi er Microsoft-partnere med adgang til det enorme MS udviklermiljø der er nødvendigt for at opretholde vores centrale systemer, der kører på MS SQL servere.
www.microsoft.com

 

preview

VideONet
Vi elsker Sverige, men det er ikke derfor, vi er gået sammen med VideONet. VideONet tilbyder en topmoderne VMS platform, som vi har lavet en integration til, der gør det muligt for os at tilbyde en stærk fælles alarm- og video management platform til både nye og eksisterende kunder. Herudover er vi dansk distributør af VideONets unikke VideONetEyes™, der et nyt innovativt system til transmission og monitorering af live video fra mange smartphones via mobile datanetværk og direkte ind i alarm- eller kontrolcentralen. Læs mere om VideONetEyes™ her på sitet http://www.alcensoft.dk/live-video-streaming/
www.videonet.se

 

visma2

VISMA

Vi kan skalére vores forretning efter behov da vi kontinuerligt har adgang til en lang række freelanceudviklere og projektledere fra VISMA Consulting der også er en af vores kunder. VISMA Consulting står bl.a. bag dette website. Læs mere om deres ydelser via nedenstående link.
www.visma.dk