Careium (ex Doro Care - Trygghetssentralen)

Careium fik et stærkt teknologisk fundament for vækst

Careium ønskede at migrere fra et mindre og forældet call-center system til at have en fuldt skalérbar teknologisk fremtidssikret IT-platform

 

Kunden

Careiums tidligere ejere SOS International overtog det norske selskab Trygghetssentralen AS fra Hjelp24, som med sin 24 timers bemandede  alarmcentral  Respons, var vokset til at være den største aktør på det norske marked indenfor private sundhedsydelser gennem egne sundheds- og træningscentre og ønskede at indsnævre sit fokus på dette område. Det lå i kortene at Hjelp24 nu ville sælge sine alarmcentralaktiviteter og det lå også lige for at SOS erhvervede disse aktiviteter i Norge. SOS blev dermed Norges største sundhedsprofessionelle alarm- og kontaktcenter i stand til at udvide sine eksisterende tjenester inden for Healthcare, og servicere norske kommuner med akut alarm- og andre respons- og udrykningstjenester.

Projektomfang

Trygghetsentralen ønskede at migrere fra et mindre og forældet call-center-system til at have en fuldt skalérbar teknologisk fremtidssikret IT-platform der gjorde det muligt for dem at modtage bl.a. nød- og omsorgsopkald fra deres kunder, håndterende sådanne opkald direkte gennem de sundhedsfaguddannede operatører.

En installation af Alcensofts Safecon system kunne løse deres IT-udfordring, men var kun mulig, hvis en række ændringer blev effektueret, som ville være i overensstemmelse med Trygghetssentralens arbejdsmetoder. I denne forbindelse var der et konkret behov for at udvide og / eller ændre Safecon systemet med 30+ nye mindre og større funktionaliteter, herunder design beskrivelser.

Fase 1: Det nye Safecon system blev specificeret, implementeret og preliminær uddannelse af
superbrugere og tekniske chefer blev gennemført.  En datakonvertering fra deres
eksisterende CallDoc database blev ligeledes gennemført.
Fase 2: Installation af hardware og Safecon blev effektueret og færdiggørelse af uddannelse.
Fase 3: Hand-over test blev effektueret og systemet gik i overvåget drift
Fase 4: Safecon Systemet gik i normal drift

Ikke længe efter blev Safecon systemet udvidet med en Safecon satellit option der nu gjorde det muligt for SOS Trygghetssentralen at udvide deres Alarmmodtagelsescentre direkte til blandt andre Trondheim Kommune, der driver deres egen lokale alarmmodtagelsescenter baseret på SOS Tryghettssentralen, nu Careium løsningen. Careiums hoved-alarmmodtagelsescenter beliggende i Oslo har fallback service og overtager fra fx Trondheim Kommune ved foruddefinerede tidsintervaller.

Projektet blev ledet af Maciej Gerard Krzesinski, Partner,  Senior Project Lead, M.Sc.EE, Alcensoft A / S sammen med Trygghetssentralen projektledere Sindre R. Rambøl, Håkon Soldal og Martin Petersen.

De fleste af de implementerede funktionaliteter Careium bruger i dag er en del af Safecon Care produktet, som vi introducerer via vores forhandlere eller direkte til kommunerne og andre private aktører.

 

Fordelene

Med beskrevne Safecon Care løsning fra Alcensoft fik SOS Trygghetssentralen, og nu Careium, et stærkt teknologisk grundlag for at kunne introducere nye digitale og forebyggende helseløsninger. Specielt til kronisk syge og en generelt øget ældre befolkning, som i stigende grad skal være i stand til at tage vare på deres egen sundhed i deres eget hjem.

Især den unikke Satellit option har vist sig værende en omkostningseffektiv måde for Careium at tilbyde totale plejeløsninger til kommuner direkte og gennem offentlige udbud i form af bl.a. sparede serveromkostninger, service og vedligehold.  Safecon Care løsningen har siden implementeringen hos SOS Trygghetssentralen kørt uden nogen afbrydelser derved har sparet tid, penge og i sidste ende måske liv da man ikke har skullet skyde genveje og improvisere i tilfælde af nedbrud. Jobmodulet indbygget i Safecon Care systemet har også været et reelt aktiv for Careium der kan oprette planlagte serviceopgaver der sparer tid i planlægningsprocessen.

 

Kontakt

Careium
Telefon: +47 23 32 67 00
Besøgsadresse:
Sinsenveien 53 A, 0585 Oslo
trygghettssentralen@doro.com
www.dorocare.com

Vil du vide mere om vores produkter og services

Kontakt os

1 + 14 =