fbpx

Cases

Kunder i Danmark, Norge, Finland og Sverige

Slagelse Kommune

Slagelse Kommune er den første danske kommune der har gjort op med plejesektorens udbredte brug af proprietære totalløsninger for tryghedsløsninger, også kaldet end-to-end løsninger, hvor man som indkøber og bruger er bundet op på køb af både hardware og software af samme fabrikat hos én leverandør for at få det hele til at fungere.  Læs mere om  Alcensofts/Access IoT’s unikke åbne hardwareleverandør uafhængige trygheds- og kaldeanlægsløsning.

 

Avarn Security Finland

Safecon systemet har været i drift siden år 2000 og er kontinuérligt blevet opdateret.

Lyngby-Taarbæk Kommune

Lyngby-Taarbæk Kommune installerer  SafeconCare Vagtcentral Systemet i deres 24/7/365 bemandede vagtcentral og pensionerer deres aldrende Autronica system.

Sønderborg Kommune

Sønderborg Kommune vælger også det nye intuitive SafeconCare Vagtcentral software til at erstatte et gammelt ikke længere serviceret vagtcentral system. SafeconCare skal fungere som en ubemandet vagtcentral. 

Alarmsentral Brann Øst

ABØ var den første 110 alarmcentral der blev koblet på det nye digitale Nødnett og samtidig tog initiativ til at opgradere til et nyt og up-to-date alarmcentralsoftware.

 

Doro Care - Trygghetssentralen

Installation af Alcensofts Safecon system kunne løse deres IT-udfordring, men var kun mulig, hvis en række ændringer blev effektueret som ville være i tråd med Doro Cares tidligere ejer, SOS Internationals arbejdsmetoder.