Avarn Security Finland

Avarn har anvendt Safecon Alarmcentral Software 15 år i træk uden driftsstop

Safecon systemet har været i drift siden år 2000 og er løbende blevet opdateret

“Siden vi begyndte at licensere alarmcentral platformen Safecon fra Alcensoft for 10+ år siden, inkl. G4S’ ejerskab, er vi vokset til at være blandt Finlands top 2 største-  og verdens største sikkerhedsfirma. Gennem vores 16 regionale kontorer servicerer vi tusindvis af privatkunder til nogle af Finlands største selskaber. At være i top 2 forpligter, og driftssikkerhed over for vores kunder er naturligvis af allerstørste betydning. Avarn Security håndterer  i en eller anden form, døgnet rundt omkring 150.000 signaler fra vores mange kunder. Signalerne kan være alt fra indbrud til tekniske alarmer, eller blot et signal til loggen. Sådan en belastning er meget krævende for de anvendte systemers pålidelighed og ikke mindst effektivitet og brugervenlighed.

Safecon må siges til fulde at opfylde vores høje krav og især til driftssikkerheden af vores missionskritiske systemer eftersom platformen aldrig i sin levetid med os har været nede … end ikke ved backups eller serverfejl. Alcensoft har også formået at give os innovativ sparring og sikret, at Safecon platformen til enhver tid lever op til vores krav og ikke mindst den teknologiske udvikling.

Alcensoft har erkendt, at de ikke selv behøver, kan eller for den sags skyld skal opfinde alle mulige moduler og systemer, hvis funktionaliteter er et “must” at have for en topmoderne alarm- og kontrolcentral  som vores. Men Alcensoft teamet er derimod specialister i at understøtte alle de forskellige producenters udstyr, der har mange forskellige protokoller, der kræver specielle drivere  for at kunne kommunikere med  vores alarm- og kontrolcentralsystem. Og det samme har været gældende, når vi har skullet integrere eksternt erhvervede individuelle systemer og moduler så som OSS, GIS, CRM, ERP, osv … Så vi må konkludere, at den åbne og mere fleksibel struktur som Safecon alarmcentral softwaren besidder fungerer rigtig godt og er således en meget god forretning for os. Vi vil gerne at dette professionelle samarbejde fortsætter med nye initiativer begge parter kan drage fordel af.”

– Petteri Korsow

Avarn Security Oy er en del af det norske moderselskab Sector Alarm med hovedkontor i Oslo. Udover nævnte reference er Safecon også installeret og i drift hos Avarn Security i Sverige.

 

Safecon må siges til fulde at opfylde vores høje krav og især til driftssikkerheden af vores missionskritiske systemer eftersom platformen aldrig i sin levetid med os har været nede … end ikke ved backups eller serverfejl
Mr. Petteri Korsow

Development Manager, Avarn Security Oy

Kontakt Avarn Security  Finland

Avarn Security Oy
Development Manager Mr. Petteri Korsow
www.avarn.fi

Vil du vide mere om vores produkter og services

så er du meget velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål
Kontakt os

Kontakt os

3 + 10 =