Slagelse Kommune

Slagelse Kommune investerer i hardware leverandøruafhængig plejekaldeløsning

Slagelse Kommune investerer i hardware leverandøruafhængig plejekaldeløsning

Slagelse Kommune stod overfor at skulle udskifte deres forskellige aldrende tryghedsløsninger på flere af deres plejecentre, og havde nu ønsket om at få en mere åben og innovativ tilgang til nyindkøb, uden at gå på kompromis med de fordele som én samlende tryghedsløsning der kunne bruges på samtlige kommunens plejehjem kunne give dem. Slagelse Kommune valgte derfor at opdele deres indkøb på hhv. vagtcentral- og appsoftware samt hardwareenheder til infrastruktur og alarmsendere- og modtagere.

 Slagelse Kommune gik faktisk skridtet videre ved at anskaffe ikke kun Alcensofts plug n’ play tryghedsløsning SafeconCare der modtager og behandler plejekald fra forskellige producenters hardware, men også en udbygning med et IoT modul fra Access IoT, der sætter Slagelse Kommune i stand til at opsamle og bruge IoT sensor- og alarmdata i ét samlet system, så de bedre kan imødekomme borgernes behov.

Skulle du, som fx. medindkøber af tryghedsløsninger til plejesektoren, være interesseret i at høre mere om om de mange fordele plejekaldsløsningen i Slagelse Kommune giver er du meget velkommen til at kontakte Claus Højer Hansen fra Alcensoft for en uddybende snak.  

 

Kontakt

Kontakt Claus Højer Hansen, Alcensoft på 2073 3410 for yderligere information om løsningen og evt. direkte kontakt til Slagelse Kommune
www.slagelse.dk

Vil du vide mere om vores produkter og services

Kontakt os