fbpx

REPO + II 

AVANCERET RADIO REPEATER ENHED 

  • Let installation
  • Backup batteri
  • Strømafbrydelsesalarm
  • Almindelig testalarm
  • Frekvens for sociale alarmer
  • Transmissions rækkevidde op til 2,5 km under frie feltforhold

RADIO OVER FLERE HUNDREDE METER 

Med forstærkeren REPO+ II med to områder kan dit radioforbindelse komfortabelt udvides: På frekvensen 869,2 MHz er der flere hundrede meter mellem to REPO+ II eller TREX.

FUNKTIONER

REPO+ II er en enhed designet til at udvide dækningen af ​​Pæne RF -enheder i plejemiljøer. Når der modtages et signal fra en radiosender, videresendes det af REPO+ II med et højere udgangseffektniveau.

 Denne enhed garanterer, at alle alarmer når deres destination uden nogen begrænsning med hensyn til centrets størrelse, strukturer og anvendte materialer. Dækningen er 2,5 km under frie feltforhold i EU-frekvensen, 869,4 MHz.

Enheden kan konfigureres til at videresende enten alle radiosignaler eller op til otte radiosignaler med forprogrammerede koder.

FOKUS PÅ SIKKERHED
REPO+ II har et selvopladeligt batteri, der kommer i drift, når der er strømafbrydelse, på denne måde er det muligt at garantere kontinuiteten i servicen i op til 72 timer. Når forsyningen er genoprettet, oplades batteriet igen.

Enheden kontrollerer kontinuerligt status for både batteriet og strømadapteren og kan konfigureres til automatisk at sende testalarmer til destinationsenhederne. Disse funktioner holder enheden altid overvåget, hvilket muliggør øjeblikkelig handling mod enhver fejl.