WALL FAMILY

KONFIGURERBARE PLEJEBOLIG ENHEDER 

  • Let installation
  • Trådløse eller kabelforbundne I/O -enheder
  • IP44 “Klar”
  • Frekvens for sociale alarmer
  • Lavt batteriniveau alarm
  • Ryd lysdioder for at angive status eller funktion
  • Kan tilpasses ethvert plejemiljø

PRAKTISK OG TILPASSELIG TIL BRUGERENS BEHOV 

WALL -familien er specielt designet til sundhedssektoren og omfatter PUSH, WIOR, PUSH + PULL, PUSH + PEAR, PEAR, PULL, 3PUSH, 3PUSH + PEAR, KEY, ROOM og ROOM + PEAR, der tilbyder i alt 11 enheder.

FUNKTIONER

WALL -familien er en avanceret gruppe af enheder, der bruges til at sende alarmer, styre gangbelysning og aktivere elektroniske systemer, der styres af relæinteraktion. Disse produkter er primært designet til brug på plejehjem, hospitaler og beskyttede boligmiljøer.

WALL -familien er opdelt i 11 produkter: PUSH, WIOR, PUSH + PULL, PUSH + PEAR, PEAR, PULL, 3PUSH, ROOM, 3PUSH + PEAR, ROOM + PEAR og KEY.

KONFIGURERBAR

WIOR, KEY, PULL, PEAR, PUSH, PUSH + PEAR, PUSH + PULL, 3PUSH og 3PUSH + PEAR kan leveres med forskellige funktioner for at imødekomme kundernes behov. WIOR til forskellige trådløse kommunikationer, PUSH med en knap, PEAR med telejack -stik, PULL med en trækalarm og KEY med mulighed for at deaktivere en eller begge eksterne indgange med en nøgle. Funktionaliteterne kan kombineres på forskellige måder. Derudover har disse enheder konfigurerbare knapper. For eksempel kan den røde knap bruges til alarm, den gule knap til tilstedeværelse og den grønne knap til klar.

En enhed med telejack-stik har mulighed for at tilslutte en ekstern enhed, f.eks. En pærealarmknap (PEAR) eller dobbeltpære til scenarier med to senge pr. Værelse.

ROOM og ROOM + PEAR har en standardkonfiguration, da disse to enheder har samme hardware, men forskellig firmware.

Derudover har trækledningen til PULL- og PUSH + PULL-transmissionsenhederne en anti-kvælningsmekanisme og er allergivenlig og antibakteriel.

WALL -familien er tilgængelig i trådløs og kablet tilstand. Trådløse enheder kan kombineres med kablede enheder for at optimere omkostninger i installationer, der har kablet infrastrukturkapacitet.

.

WALL-familien bruger en dedikeret EU-frekvens til sociale alarmer, der er tilpasset den frekvens, der er forbeholdt socialsektoren i hvert land. Disse enheder kan konfigureres via radio. WALL -familien arbejder med hele sortimentet af NEAT tilbehør og periferiudstyr.

DEDIKERET FREKVENS

LET MONTERING

WALL Family -produkterne kan monteres i en stikkontakt eller på en væg. Hvis enheden er monteret på en væg, er det nødvendigt at bruge en overfladeboks med en højde på 13 mm.

IP44 VANDTÆT

WIOR, PULL, PUSH, PUSH + PULL, 3PUSH og ROOM produkterne fås også som “IP44 Ready”. Det betyder, at enheden kombineret med en IP44 -overfladeboks kan installeres i områder, hvor der er risiko for fugt og stænk, f.eks. Badeværelser, svømmebassiner osv., I henhold til en IP44 -vurdering. IP44 -overfladebokssættet sælges separat.

Overfladeboksen har en vægklæbende pakning på bagsiden og en isolerende gummi -omslutning på den indvendige bagkasse, som begge er specielt designet til at forsegle enheden og forhindre vandindtrængning.